apocalipsa viitor omenire marijuana cancer iarba 2016

Viitorul este incert

Exista tratamente pentru orice, solutii pentru orice problema. Exista deja… nu mai suport sa aud “se vor descoperi in viitor”.
De ce este ilegal cannabisul care s-a dovedit in sute de studii, lucrari si publicatii stiintifice ca vindeca aproape orice forma de cancer?
De ce ar fi ilegala o planta care se foloseste de zeci de mii de ani sau mai mult, la fel ca

Diferenta dintre Sef si Lider

Alegeri prezidentiale 2018

Daca nu schimbam ceva in mentalitatea noastra, se apropie sfarsitul erei de pace. Urmeaza razboi civil peste tot. Nu putem schimba lumea, dar macar la noi in gradina sa ne uitam… eu cred ca orice problema are o solutie tehnica, nu exista probleme politice, ci doar tehnice. Politica e folosita de sociopati pentru a convinge lumea ca are nevoie sa fie condusa.

Hai sa luam simpla problema a alegerii unui presedinte (democratic).

Democratia nu functioneaza decat daca oamenii sunt pe aceeasi frecventa si la fel de informati/educati.

scrisoare catre educatori educatoare profesori profesoare predare elevi studenti

Dragi educatori, educatoare, profesori și profesoare

Nu contează cine sunt, însă dacă ar fi să aleg un nume după care să mă identificați, aș alege Lucian, un nume cu origine latină care înseamnă: cel ce face lumină, acest nume aratându-ne că fiecare om trebuie să fie pentru semenii săi o rază de lumină și speranță. Avem nevoie de lumină în inimă și în viață, avem nevoie de întelegere și deschidere, iar aceste lucruri le găsim cu atât mai mult, cu cât le oferim și noi la rândul nostru. – „Când murim să nu ne uităm la întunericul ce ne așteaptă înainte, ci la lumina pe care o lăsăm în urmă.” – Nicolae Iorga.

Pe parcursul a mai bine de 2 decenii jumate de când am devenit un observator conștient pe această planetă și în acest univers am fost martor la atât evoluția mea cât și a semenilor mei și în prezent sunt 2 aspecte umaniste care mă preocupă enorm pe care voi incerca să le ating în rândurile următoare.

earth

The human family

The human family has grown out of proportions, we can no longer take care of each other.

We are fighting over resources… scarcity has made us greedy and violent, we no longer wish to die for the right cause or king, we wish to survive and are willing to kill directly or indirectly to do so.

Our deadliest weapon is ignorance and vanity, we value nothing but price everything, we are not loving, we are hateful, we are not curious, we are scared. We’re destroying our

Star Gazing 25 Ani

Se întâmplă doar o dată în viață

Acum câteva luni când am lansat blogul, scrisesem un articol cu ocazia faptului că tocmai ce îmi dădusem seama că împlinisem 25 de ani.

L-am ținut până acum, pentru că nu eram sigur în ce direcție va evolua blogul ăsta, despre ce o să scriu, etc.

Era mai mult o ciornă, era un test dacă vreți :) să văd dacă știu să scriu îndeajuns de frumos sau interesant cât să nu imi trag palme cu genunchiul după ce îmi citesc propriul articol, sau îndeajuns cât să nu îmi tragă alții palme.

Articolul e un fel de monolog, un exercițiu de imaginație, cred că genul ăsta de exercițiu te ajută să scrii din suflet, să scrii ceea ce simți și crezi cu adevărat.

Iată articolul:

youtube playlists channel

YouTube playlists

Într-o zi, cum stăteam eu și mă holbam pe youtube prin listele mele de video-uri am descoperit după o perioadă mai lungă de bănuieli, că au dispărut o grămadă. Am fost nevoit să caut pe Gugăl ca să descopăr ceea ce era evident: pagina de likes e limitată. Ea afișează doar ultimele 200 de video-uri “care ți-au plăcut”.

Momentul acela când ești la cineva acasă și cauți un video salvat în contul tău youtube pentru referința care tocmai ai făcut-o, dar nu îl găsești și prietenii tăi își pierd răbdarea și interesul…

Political Corruption

VREAU SĂ INTRU ÎN POLITICĂ

Nah, glumeam. Lol, oare îmi place să spun lucruri tâmpite ca să atrag atenția? Nu vom ști niciodată. Cert e că nu o să intru în politică în viața asta și că titlul are totuși legătură prin contrast cu ceea ce urmează să spun.

Nu am fost niciodată interesat de politică din cauza simplului fapt că instituțiile politice au fost deturnate acum mii de ani, de pe timpul romanilor, sau chiar mai devreme. Au fost infiltrate și corupte de cei 1% care controlează soarta restului de 99%. De ce? Tocmai v-am zis, pentru control, și când vorbim de control e totdeauna în interesul celor 1%, nu al celor 99%.

o simpla bere

O simplă criză de inspiraţie acută

Nu ştiu ce să spun.
Nu ştiu ce să scriu.

Să scriu despre flori, despre mere, despre pere,
Despre lumea care cere, şi tot cere, mereu cere…

Jocuri Terminator NES

Once a gamer, always a gamer

Toți avem pasiuni pe care le formăm de când suntem doar un bambino, un boț cu ochi. Unii dintre noi au găsit o atracție în citit, alții au fost captivați de muzică, mulți aveau colecții impresionante de sute de casete audio, și mai târziu de CD-uri… însă, câți dintre voi erați cu adevărat pasionați de “gaming“?
GraphicRiver Logo

Ești grafician? Îți dau un pont despre cum să faci bani ușor

Ok. Nu am fost niciodată genul de persoană care să țină totul secret. Acum ceva vreme am aflat de un site cu care poți face bani frumoși dacă ești un grafician bun și productiv. Până acum nu am avut un loc unde să pot scrie despre acest subiect, dar acum că mi-am tras blog, nimic nu mă mai oprește. Așadar, fără să mai lungesc povestea vă prezint website-ul www.graphicriver.net