YouTube playlists

youtube playlists channel

Într-o zi, cum stăteam eu și mă holbam pe youtube prin listele mele de video-uri am descoperit după o perioadă mai lungă de bănuieli, că au dispărut o grămadă. Am fost nevoit să caut pe Gugăl ca să descopăr ceea ce era evident: pagina de likes e limitată. Ea afișează doar ultimele 200 de video-uri “care ți-au plăcut”.

Momentul acela când ești la cineva acasă și cauți un video salvat în contul tău youtube pentru referința care tocmai ai făcut-o, dar nu îl găsești și prietenii tăi își pierd răbdarea și interesul…

fuu

Asta ca să ilustrez motivul pentru ceea ce urmează.

Merită să fii organizat(ă)

Toţi o ştiu, dar puţini o fac :D . Mi-a luat câteva ore bune, întinse pe 2 zile, însă cred că a meritat. Tocmai am terminat de organizat sutele de video-uri din contul meu de YouTube.

Erau împărţite haotic pe la favorite şi mai ales în lista de likes.

Am redescoperit o groază de video-uri pe care nu le mai ştiam, frumoasă experienţă nostalgică :P . Partea cea mai bună este că acum, nu doar eu, ci toată lumea poate găsi video-uri interesante pe canalul meu. Acum nu mai eşti obligat(ă) să parcurgi o groază de video-uri la întâmplare pentru a găsi un video care îţi place, totul e categorizat frumos, ceva în genul imaginii de mai jos:

youtube playlists channel

Cine știe ce video-uri amuzante, incredibile sau interesante vei găsi prin listele astea, răsfoiește și tu puțin. Poți accesa canalul meu AICI.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


+ 6 = 13

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>